TREBALLS VERTICALS A SABADELL: REPARACIÓ DE TUBS D’AIGUA

Hem realitzat la reparació d’uns tubs d’aigua en un edifici de Sabadell utilitzant tècniques en treballs verticals.

Els veïns d’un edifici de Sabadell es van posar en contacte amb nosaltres a fi de reparar uns tubs que perdien aigua i que estaven provocant moltes molèsties a tot el veïnat.
Des de Servertik sempre recomanem un bon manteniment de les instal·lacions dels edificis i així evitar problemes que a la llarga esdevenen més greus com ara infiltracions o humitats.
En aquesta ocasió hem realitzat el grapat d’uns tubs de coure amb abraçadores metàl·liques i també s’ha fet un repàs de totes les soldadures dels tubs que hi havia, reparant aquelles que es trobaven en mal estat.
Per a realitzar aquesta feina de manera correcta, àgil i econòmica, era necessari fer-ho amb una empresa especialitzada en treballs verticals i de difícil accés com la nostra. Arribem a totes aquelles zones que semblen inassolibles.

Servertik trabajos verticales Sabadell 4 Servertik Trabajos Verticales Sabadell 3 Servertik Trabajos Verticales Sabadell 2 Servertik Trabajos Verticales Sabadell 1

L’equip de SERVERTIK ha estat felicitat pel client per la tasca realitzada amb professionalitat i per haver solucionat els problemes en un temps rècord.

Ver otros Servicios

Seleccionar Idioma »