SUBSTITUCIÓ D’UNA CLARABOIA A TERRASSA AMB TREBALLS VERTICALS

Des de Servertik, empresa especialitzada en treballs verticals i de difícil accés, sempre insistim molt en el bon manteniment dels edificis per evitar problemes d’humitats i infiltracions d’aigua.

Un clar exemple és el problema que ens hem trobat en un edifici de la ciutat de Terrassa a causa del mal estat en què es trobava la claraboia. Les claraboies dels edificis, amb el pas del temps i pels factors climatològics, acaben fent-se malbé provocant pèrdues d’aigua i infiltracions a les habitatges dels edificis.

El seu manteniment és molt important i nosaltres hi estem molt especialitzats, tant en la conservació com en el subministrament i col·locació de claraboies.

Empresa Treballs Verticals Terrassa

En aquest cas ens hem trobat amb una claraboia en molt mal estat perquè no se li havia fet cap tipus de manteniment, per evitar costos, i l’hem hagut de canviar sencera. La claraboia es trobava al pati de llums de l’edifici.

Normalment, aquest tipus de feines són molt elaborades i per a realitzar-les es precisen, en tot moment, tècnics en treballs verticals pel difícil accés que suposa arribar a aquestes parts tan elevades de l’edifici. No s’hi pot accedir amb bastides. Empresa Trabajos Verticales Terrassa

Després d’analitzar la situació vàrem preveure que la millor opció seria fabricar i subministrar una claraboia nova, d’aquesta manera es reduirien molt els costos econòmics i acabaríem amb els problemes d’arrel.

Empresa Treballs Verticals Terrassa

Per tant, en primer lloc, vam fabricar l’estructura metàl·lica de la claraboia al mateix taller i tot seguit també vam subministrar les planxes de policarbonat. Amb tot plegat vam fer la instal·lació de l’estructura i de les planxes, fent els remats que calien per deixar-la totalment acabada i en condicions immillorables.

Per últim, vam col·locar la claraboia al pati de llums per protegir-lo en cas de pluja i vent i poder mantenir aquesta part de l’edifici neta i protegida.
Empresa Trabajos Verticales Terrassa

El nostre client ens ha felicitat per la nostra professionalitat en la fabricació, subministrament i col·locació de claraboies. Ha estat una feina d’èxit total per tothom.

Ver otros Servicios