CELEBREM DOS ANYS DE TREBALLS VERTICALS

Servertik, empresa especialitzada en treballs verticals, celebrem el nostre segon aniversari i volem compartir amb vosaltres la nostra il·lusió i experiència.

Als nostres inicis al juliol de 2014 vam crear aquest projecte partint de zero, amb un equip de treballadors especialitzats en treballs verticals, adquirint tot el material necessari i establint una nova cartera de clients important. Des de llavors, no ens hem aturat ni un moment i valorem molt positivament aquests dos anys de treball.

Actualment en el sector dels treballs verticals hi ha molta competència però sabem que nosaltres “deixem empremta” allà on anem, ho demostren tots aquells clients que repeteixen amb nosaltres i ens recomanen. Estan satisfets amb la qualitat dels nostres serveis i de la professionalitat dels treballadors de l’equip.

Ens maquem un nivell d’exigència elevat en tots els treballs que realitzem amb el clar objectiu de deixar als nostres clients el més complaguts possible i donar el millor resultat en els serveis prestats.

Ens definim per treballar intensament i amb moltes ganes. Sempre amb actitud positiva i amb un somriure a la cara. “Les coses ens surten bé perquè creiem en elles.”

Abordem tot tipus de feines i utilitzem tècniques en treballs verticals exclusivament. Som amants de  les alçades i com més difícil sigui l’accés, millor ens hi trobem.

Cada dia aprenem coses noves i així fem que el projecte creixi. De moment ja celebrem dos anys!

Donem les gràcies a tots aquells que han cregut en nosaltres, que ens han recolzat i confiat en tot el nostre equip.

Us deixem amb aquest vídeo de celebració!

Ver otros Servicios