Empresa de Trabajos Verticales en Barcelona, Sabadell, Terrassa y toda Catalunya.

TREBALLS VERTICALS A SABADELL: REPARACIÓ DE TUBS D’AIGUA

Hem realitzat la reparació d’uns tubs d’aigua en un edifici de Sabadell utilitzant tècniques en treballs verticals.

Els veïns d’un edifici de Sabadell es van posar en contacte amb nosaltres a fi de reparar uns tubs que perdien aigua i que estaven provocant moltes molèsties a tot el veïnat.
Des de Servertik sempre recomanem un bon manteniment de les instal·lacions dels edificis i així evitar problemes que a la llarga esdevenen més greus com ara infiltracions o humitats.
En aquesta ocasió hem realitzat el grapat d’uns tubs de coure amb abraçadores metàl·liques i també s’ha fet un repàs de totes les soldadures dels tubs que hi havia, reparant aquelles que es trobaven en mal estat.
Per a realitzar aquesta feina de manera correcta, àgil i econòmica, era necessari fer-ho amb una empresa especialitzada en treballs verticals i de difícil accés com la nostra. Arribem a totes aquelles zones que semblen inassolibles.

Servertik trabajos verticales Sabadell 4Servertik Trabajos Verticales Sabadell 3Servertik Trabajos Verticales Sabadell 2Servertik Trabajos Verticales Sabadell 1

L’equip de SERVERTIK ha estat felicitat pel client per la tasca realitzada amb professionalitat i per haver solucionat els problemes en un temps rècord.

Ver otros Servicios

vista panorámica de Manresa

Trabajo Vertical en Manresa

El equipo técnico de SERVERTIK ha ejecutado un nuevo trabajo vertical en Manresa. En este caso se ha procedido a la instalación de tubos PVC

líneas de vida en manresa

Líneas de Vida en Manresa

Nuestro equipo de técnicos Irata ha instalado varias líneas de vida provisionales en Manresa. Los profesionales han procedido al suministro, montaje y posterior desmontaje de