Xarxa de protecció a Sant Fruitós amb tècniques de Treballs Verticals

Obra de grans dimensions realitzada a l’edifici de la Màquina de Batre de Sant Fruitós de Bages: muntatge d’una xarxa de protecció d’uns 1200 m2, encarreg de l’ajuntament de la població.

La Màquina de Batre és una peça important del patrimoni arquitectònic de Sant Fruitós, referent en l’arquitectura agrícola de l’època. És un dels edificis catalogats de Sant Fruitós de Bages i actualment s’utilitza com a recinte per a esdeveniments públics com ara concerts, actes públics i actes festius.

“Construït a principi dels anys cinquanta per la cambra agrària, el conjunt de l’edifici del Cobert havia servit per desenvolupar les tasques relacionades amb les feines de batre i emmagatzematge de gra d’on prové el seu nom.”

El pas del temps i especialment la manca d’una impermeabilització suficient a la coberta que evites l’entrada de l’aigua, ha conduït a un progressiu deteriorament de l’edifici.

L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages ens va demanar que hi col·loquéssim una xarxa de protecció i així evitar el perill que podia suposar la caiguda de petits trossos d’obra.

L’equip de Treballs Verticals de Servertik vam actuar amb rapidesa posant solució al problema amb la màxima seguretat. Em hagut d’utilitzar un braç articulat per poder accedir a tots els punts de l’estructura, ja que eren de difícil accés.

El client ha quedat satisfet i l’equip de Servertik content amb el treball fet i agraït per la confiança que han dipositat en nosaltres.

[su_button url=»https://www.servertikverticals.com/serveis-verticals-contacta/» background=»#9db668″ size=»4″ desc=»Preus ajustats»]Demana’ns pressupost[/su_button]

Ver otros Servicios

Seleccionar Idioma »