Treballs Verticals a Terrassa; solucionem els problemes d’humitats

Problemes d’humitats en un edifici de Terrassa.

Les pluges de les darreres setmanes ocasionen problemes d’infiltracions i d’humitats a les vivendes. Aquest és el cas que ens hem trobat amb uns veïns de Terrassa; tenien problemes d’humitats que provenien de la xemeneia i d’un voladís de la part més alta de l’edifici.
La tasca a realitzar va ser impermeabilitzar amb pintura de clorocautxú vàries zones de la part més alta de l’edifici i també de la teulada. D’aquesta manera s’eviten les infiltracions d’aigua al pis inferior de l’edifici, que han estat patint aquests mesos.
Les tècniques de treballs verticals i de difícil accés ens permeten actuar amb rapidesa i sense molestar a la comunitat de veïns. En un sol dia queda la feina enllestida i al client li desapareixen els problemes d’infiltracions i d’humitats.
Aquests clients ens van contactar per recomanació d’uns altres clients que havien patit els mateixos problemes d’infiltracions a Terrassa també. Aquest fet ens satisfà i ens motiva a continuar treballant amb la rigorositat amb què sempre ho fem.
Moltes gràcies per seguir confiant amb nosaltres!

Ver otros Servicios

Seleccionar Idioma »