Empresa de Trabajos Verticales en Barcelona, Sabadell, Terrassa y toda Catalunya.

TREBALLS VERTICALS A SABADELL

Reparació i substitució d’un canal amb técniques de Treballs Verticals.

Els canals de recollida d’aigua ubicats a les teulades de cases o edificis precisen d’un bon manteniment per tal que funcionin correctament i evitar, d’aquesta manera, imprevistos o desperfectes a les façanes i augmentant el risc econòmic en les seves reparacions si no es preveu un bon manteniment.

trabajos verticales Sabadell 1 (1)

SERVERTIK, empresa especialitzada en Treballs verticals i de difícil accés ha subministrat i col·locat un nou canal de recollida d’aigua ubicat a la teulada d’una casa unifamiliar de la població veïna de Sabadell.

trabajos verticales Sabadell 4 (1)

El canal en sí, estava molt deteriorat i provocava pèrdues d’aigua causant malestar i problemes als propis propietaris i veïns de les cases del costat .

Ens hem encarregat de dissenyar i subministrar el canal al nostre client, així com de la col·locació del mateix, emprant únicament tècniques de treballs verticals degut al difícil accés que es disposava des de la teulada de la casa.trabajos verticales Sabadell 3 (1)

S’ha elaborat també tota la canalització utilitzant alumini prelacat en color coure per tal de mantenir la decoració externa i quedar igual que la resta de cases de la zona.

trabajos verticales Sabadell 2 (1)

La feina s’ha elaborat amb èxit, rapidesa i eficàcia per part de l’equip de treballadors de SERVERTIk deixant, un cop més, al nostre client molt satisfet per la feina realitzada.

Ver otros Servicios