Empresa de Trabajos Verticales en Barcelona, Sabadell, Terrassa y toda Catalunya.

TREBALLS VERTICALS A CASTELLAR DEL VALLÈS: IMPERMEABILITZACIÓ D’UN TERRAT COMUNITARI

Els terrats de les comunitats necessiten un manteniment cada cert temps ja que si no es realitza tendeixen a patir infiltracions provocant humitats als veïns dels edificis.

Trabajos Verticales Barcelona 1Trabajos Verticales Barcelona 3

L’equip de SERVERTIK s’ha desplaçat a la població de Castellar del Vallès a una comunitat de veïns que estava patint infiltracions d’aigua i tenien problemes d’humitats provinents del terrat de la comunitat.

Hem realitzat la impermeabilització de tot el terrat comunitari, fent tot el sanejat corresponent i aplicant, diferents cops, pintura de Clorocauxo amb velo fins aconseguir un bon acabat.

Trabajos Verticales Barcelona 2

SERVERTIK ha solucionat els problemes que patien els veïns en un temps rècord deixant a tota la comunitat molt contenta i agraïda per la professionalitat del nostre equip.

Ver otros Servicios

vista panorámica de Manresa

Trabajo Vertical en Manresa

El equipo técnico de SERVERTIK ha ejecutado un nuevo trabajo vertical en Manresa. En este caso se ha procedido a la instalación de tubos PVC

líneas de vida en manresa

Líneas de Vida en Manresa

Nuestro equipo de técnicos Irata ha instalado varias líneas de vida provisionales en Manresa. Los profesionales han procedido al suministro, montaje y posterior desmontaje de