TREBALLS VERTICALS A TERRASSA: REPARACIÓ DE LA FAÇANA D’UN EDIFICI

Amb el pas dels temps, les façanes dels edificis van patint desperfectes a causa de les inclemències meteorològiques i a l’antiguitat. Les empreses especialitzades en Treballs Verticals reparen façanes sense necessitat de bastides.

Treballs Verticals Terrassa 3

En aquest cas, l’equip de SERVERTIK ens vam desplaçar a la població de Terrassa a reparar la façana posterior d’un edifici que estava en mal estat.

Trabajos Verticales Terrassa 1

Per a realitzar aquesta reparació va ser necessari accedir-hi utilitzant tècniques de treballs verticals donat el difícil accés que presentava l’obra.

Vam efectuar la reparació total de les esquerdes que presentava la façana i una vegada reparada, vam realitzar el treball de pintura. Van ser necessàries tres capes de pintura per tal de deixar l’acabat en la màxima qualitat.

Trabajos Verticales Terrassa 2

Un cop allà, l’equip de SERVERTIK va advertir al client que la teulada i els canals d’aigua estaven en mal estat i, en poc temps, li provocarien nous desperfectes tant a la façana com al veïnat. El client es va fer càrrec de la situació, va acceptar la nova feina i vam reparar la teulada i netejar tot el canal d’aigua per evitar futurs problemes d’humitats a la façana.

Treballs Verticals Terrassa 4

El client va quedar molt content amb la professionalitat del nostre equip, així com, amb la rapidesa amb què SERVERTIK va solucionar el problema de l’edifici.

Ver otros Servicios