TREBALLS VERTICALS A TARRAGONA

Recentment ens hem desplaçat a la població de Tarragona per a realitzar una feina utilitzant exclusivament tècniques de treballs verticals i de difícil accés.

La tasca ha consistit a subministrar i col·locar punxes antiaus de 30 metres lineals a tota la façana lateral d’un edifici. També hem col·locat xarxa protectora als quinze forats que hi havia a la façana on unes aus havien elaborat els nius.

Treballs Verticals Tarragona

El fet que hi hagués coloms a la façana causava moltes molèsties als veïns, tant pels sorolls de les aus com pels excrements que s’hi anaven acumulant.

trabajos verticales Tarragona

Per accedir als punts de col·locació de les punxes i de la xarxa hem utilitzat els nostres coneixements i habilitats en treballs verticals, ja que l’accés era molt difícil.

trabajos verticales Tarragona 4

Transcorreguts uns dies el client ens ha confirmat que hem aconseguit que les aus ja no hi facin més nius i també hem solucionat els problemes de sorolls i excrements que tant molestaven als veïns de l’edifici.

trabajos verticales tarragona

Ha estat una feina que hem hagut de realitzar amb molta rigorositat i novament, la comunitat de veïns ens ha agraït la nostra professionalitat, agilitat i polidesa en la feina realitzada.

Ver otros Servicios