Treballs Verticals a Sabadell: Col·locació d’un Tub Extractor

Recentment hem instal·lat un tub extractor de fums a un local de Sabadell utilitzant tècniques de treballs verticals i de difícil accés.

Aquesta instal·lació l’hem realitzat des del local, situat a la planta baixa d’un edifici de Sabadell, fins a la part superior de l’edifici, passant pel pati de llums interior i a través la claraboia (amb el corresponent segellat per evitar humitats i infiltracions d’aigua en cas de pluja).

El client ens va explicar quin era el seu problema relatiu a l’extracció de fums i Servertik li vam oferir la solució. Aquesta consistia a col·locar el tub d’extracció de fums de grans dimensions, 25 metres lineals i 500 mil·límetres de diàmetre, a través del pati de llums.

Tot i semblar una feina relativament senzilla, la instal·lació del tub requeria una tècnica molt acurada i precisa a causa de les grans dimensions del tub i al pas estret del pati de llums. La zona era de difícil accés i no s’hi podia instal·lar una bastida com hauria fet qualsevol altra empresa de construcció.

Els treballs verticals ens permeten realitzar aquest tipus d’instal·lacions en llocs petits i estrets on no s’hi pot accedir amb facilitat, despenjant-nos des de la part superior de l’edifici amb cordes i material específic.

Una vegada més, el client de Sabadell va quedar molt satisfet amb la rapidesa i facilitat amb què l’equip de Servertik vam realitzar l’obra. Per nosaltres és una gran satisfacció i seguirem així!

Treballs Verticals a Sabadell Trabajos Verticales Sabadell Treballs Verticals a Sabadell

Ver otros Servicios

Seleccionar Idioma »