Treballs verticals a Barcelona: Instal·lació d’un tub d’aigua

SERVERTIK Serveis Verticals col·laborem des de fa temps amb una empresa d’instal·lacions de Barcelona i fa uns dies ens va demanar que instal·léssim un tub d’aigua multicapa en un pati de llums d’un edifici de Barcelona.

El difícil accés fins al lloc on havíem d’instal·lar el tub va fer necessari que contractessin una empresa de treballs verticals. Com podeu comprovar a les imatges, el pati interior de l’edifici de Barcelona  unes dimensions reduïdes i només s’hi podia fer la instal·lació utilitzant les tècniques de treballs verticals. D’aquesta manera, una tasca que sembla molt com complicada, la realitzem còmodament i de manera molt senzilla i ràpida.

El treball a realitzar va consistir en:

  • Instal·lació d’unes grapes a la paret.
  • Instal·lar el tub d’aigua multicapa de 15 metres d’alçada al pati de llums intern de l’edifici.

L’empresa d’instal·lacions de Barcelona ha quedat satisfeta una vegada més amb els nostres serveis verticals. Com sempre, ho fem de la millor manera possible. Ens encanta treballar amb altres empreses i veure com confien en nosaltres.

L’equip humà de la nostra empresa de treballs verticals són qui fan possibles els bons resultats obtinguts.

[su_button url=»https://www.servertikverticals.com/serveis-verticals-contacta/» background=»#9db668″ size=»4″ desc=»Preus ajustats»]Demana’ns pressupost[/su_button]

Ver otros Servicios