Reparació urgent per una ITE (Inspecció tècnica d’edificis) a Cornellà de Llobregat

La ITE o Inspecció Tècnica d’Edificis té la finalitat d’instituir un sistema de control periòdic de l’estat dels edificis d’habitatges per tal de verificar el deure que tenen els propietaris de conservar i rehabilitar els seus immobles.

L’edifici on hem treballat aquesta setmana a Cornellà de Llobregat tenia problemes a la seva façana amb perill de despreniments.

Una empresa de treballs verticals i de difícil accés pot arribar ràpidament al problema que presenti l’edifici, ja que s’estalvia el temps de muntar estructures com bastides i els problemes urgents se solucionen el mateix dia.

Des de SERVERTIK els hi vam oferir disponibilitat immediata per tal de reduir el risc de caiguda del material mal adherit de la façana i evitar el perill pels vianants. L’actuació va ser rapidíssima i sense causar cap molèstia de talls a la via pública.

Un altre repte aconseguit i un altre client satisfet. Ens encanta que els nostres clients quedin contents amb la nostra feina. Client content, SERVERTIK satisfet 🙂

[su_button url=»https://www.servertikverticals.com/serveis-verticals-contacta/» background=»#9db668″ size=»4″ desc=»Preus ajustats»]Demana’ns pressupost[/su_button]

 

Ver otros Servicios