Empresa de Trabajos Verticales en Barcelona, Sabadell, Terrassa y toda Catalunya.

TREBALLS VERTICALS A TERRASSA: REPARACIÓ DE LA FAÇANA D’UN EDIFICI

Amb el pas dels temps, les façanes dels edificis van patint desperfectes a causa de les inclemències meteorològiques i a l’antiguitat. Les empreses especialitzades en Treballs Verticals reparen façanes sense necessitat de bastides.

Treballs Verticals Terrassa 3

En aquest cas, l’equip de SERVERTIK ens vam desplaçar a la població de Terrassa a reparar la façana posterior d’un edifici que estava en mal estat.

Trabajos Verticales Terrassa 1

Per a realitzar aquesta reparació va ser necessari accedir-hi utilitzant tècniques de treballs verticals donat el difícil accés que presentava l’obra.

Vam efectuar la reparació total de les esquerdes que presentava la façana i una vegada reparada, vam realitzar el treball de pintura. Van ser necessàries tres capes de pintura per tal de deixar l’acabat en la màxima qualitat.

Trabajos Verticales Terrassa 2

Un cop allà, l’equip de SERVERTIK va advertir al client que la teulada i els canals d’aigua estaven en mal estat i, en poc temps, li provocarien nous desperfectes tant a la façana com al veïnat. El client es va fer càrrec de la situació, va acceptar la nova feina i vam reparar la teulada i netejar tot el canal d’aigua per evitar futurs problemes d’humitats a la façana.

Treballs Verticals Terrassa 4

El client va quedar molt content amb la professionalitat del nostre equip, així com, amb la rapidesa amb què SERVERTIK va solucionar el problema de l’edifici.

Ver otros Servicios

Trabajo Vertical para Mercadona Port Badalona

Mercadona Port Badalona

Acabamos de ejecutar un nuevo trabajo vertical para la industria. En este caso, en el Mercadona Port Badalona, en la provincia de Barcelona. Hemos procedido