REPARACIÓ URGENT D’UNA XAPA A TERRASSA AMB TREBALLS VERTICALS

 

Amb les últimes ventades i pluges que hem patit aquest mes de febrer, una comunitat de veïns de la població de Terrassa es va posar en contacte amb SERVERTIK, empresa especialitzada en Treballs Verticals i de difícil accés, per tal de solucionar un problema que s’havia de solucionar amb màxima urgència.

 

 

 

Un dels caixons de l’àtic de l’edifici havia caigut a la via pública originant destrosses i molèsties als veïns. Dos més estaven a punt de caure també.

L’equip de professionals de SERVERTIK ens vàrem penjar utilitzant exclusivament tècniques en treballs verticals a causa del difícil accés que presentava la reparació.

Primer de tot, vam analitzar el problema i tot seguit vàrem presentar un informe pel seu peritatge.

De seguida ens van confirmar que es podia realitzar la reparació al ser de caràcter urgent. Així  que es va substituir totalment el caixó de la persiana i es van reforçar els altres dos caixons per tal d’evitar la caiguda a la via pública.

Ha estat una feina molt acurada, ràpida i exigent. Les Tècniques en de difícil accés, de les que en som especialistes, fan possible que aquest tipus de feines s’elaborin en un temps òptim i amb uns resultats brillants.

 

Novament, el nostre client ens va felicitar pel nostre treball i per la rapidesa amb la qual vam solucionar el problema.

Ver otros Servicios