TREBALLS VERTICALS A TERRASSA: SUBSTITUCIÓ D’UNA CLARABOIA

 

En aquesta ocasió hem realitzat la substitució d’una claraboia de grans dimensions a la població de Terrassa i degut al seu difícil accés, era precís la intervenció de tècnics en treballs verticals.

Trabajos Verticales Terrassa 3

Les claraboies dels edificis precisen d’un bon manteniment per tal de tenir-les en bon estat. Quan no és el cas, a causa del seu deteriorament, s’inicien desperfectes provocant humitats i infiltracions d’aigua als edificis.

Treballs Verticals Terrassa

La nostra empresa, SERVERTIK especialista en reparacions amb dificultat d’accés, ha procedit a la substitució de l’antiga claraboia per una de nova  de 100 m2 formada amb planxes de policarbonat. També s’ha realitzat la pintura de l’estructura metàl·lica i s’ha reforçat tota la superfície amb soldadura d’elèctrode.

Treballs Verticals Terrassa

Treballant com ho fa SERVERTIK, utilitzant únicament tècniques en treballs verticals, el nostre client surt beneficiat perquè el cost de la reparació es redueix considerablement i les feines a realitzar s’agilitzen moltíssim.

La feina ha estat acabada amb èxit i el nostre client ha quedat molt content i  agraït per la feina feta i el temps dedicat pels professionals de SERVERTIK.

Trabajos Verticales Terrassa 4

Ver otros Servicios

Seleccionar Idioma »