Empresa de Trabajos Verticales en Barcelona, Sabadell, Terrassa y toda Catalunya.

Problemes a les teulades provocats per les ventades

Què provoca una ventada tan forta com la que hem patit aquests dies?

El dimarts 9 de desembre, Castellar del Vallès, Terrassa, Sabadell, Caldes de Montbui i les poblacions veïnes van patir les conseqüències d’una gran ventada de prop de 120 km/h que ha provocat fortes destrosses al medi natural i també a edificis i cases.

Amb la caiguda d’arbres i diferent mobiliari urbà s’han provocat molts desperfectes, tant a la via pública com a edificis o cases de particulars.

Sovint un dels desperfectes més freqüents els trobem a les teulades que són les que pateixen les conseqüències més greus. SERVERTIK som una empresa especialitzada en treballs en verticals i de difícil accés que solucionem de manera molt fàcil i àgil els problemes a les teulades de tots els edificis i cases.

Si has patit destrosses i estàs interessat a reparar o bé prevenir destrosses provocades pels canvis meteorològics no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, de bon grat anirem a solucionar el problema.

Confia en SERVERTIK, volem ajudar-te a solucionar els problemes!

[su_button url=”http://www.servertikverticals.com/serveis-verticals-contacta/” background=”#9db668″ size=”4″ desc=”Preus ajustats”]Demana’ns pressupost[/su_button]

Ver otros Servicios