Empresa de Trabajos Verticales en Barcelona, Sabadell, Terrassa y toda Catalunya.
Trabajos verticales de urgencia en Barcelona

TREBALLS VERTICALS D’URGÈNCIA A BARCELONA

 

Hem realitzat una actuació de treballs verticals d’urgència a la façana d’un important edifici de la ciutat de Barcelona que presentava cert risc de despreniments.

Treballs verticals urgents a Barcelona

Els propietaris de l’edifici es van posar en contacte amb nosaltres demanant una actuació urgent perquè havien detectat que alguns elements de la façana podien caure al carrer i malmetre vianants o mobiliari urbà.

El primer que vam fer va ser revisar i detectar totes aquelles parts que presentaven problemes de despreniments. Tot seguit, vam instal·lar els sistemes de cordes específics de treballs de difícil accés per col·locar les xarxes de protecció i així evitar immediatament que cap possible despreniment arribés al carrer. I per últim vam reparar totes les parts malmeses de la façana.

Una vegada més, les tècniques de treballs verticals ens han permès realitzar la reparació de forma ràpida i així poder evitar possibles danys a la via pública. El fet d’evitar la instal·lació de bastides fa que puguem treballar de manera molt ràpida i evitem costos d’hores de treball.

Aquí us deixem algunes imatges:

Trabajos Verticales urgencia Barcelona Trabajos Verticales urgencia Barcelona Trabajos verticales urgentes Barcelona
Trabajos Verticales urgencia Barcelona Trabajos verticales urgencia Barcelona

Ver otros Servicios

Trabajo Vertical para Mercadona Port Badalona

Mercadona Port Badalona

Acabamos de ejecutar un nuevo trabajo vertical para la industria. En este caso, en el Mercadona Port Badalona, en la provincia de Barcelona. Hemos procedido