TREBALLS VERTICALS A SITGES

Hem reparat la façana de l’Hotel Calipolis de Sitges utilitzant tècniques de Treballs Verticals.

Recentment, l’equip de Servertik hem reparat les lames de la façana de l’Hotel Calipolis 4* que havia estat danyada per un Vehicle Aeri no Tripulat, també conegut com a drone.

Es van posar en contacte amb nosaltres per demanar-nos que els hi reparéssim la façana amb caràcter urgent i, així ho vam fer!   

Treballs Verticals Sitges 1
Trabajos Verticales Sitges Trabajos Verticales Sitges 3

La reparació consistia en la substitució i col·locació d’unes noves lames d’alumini per tal de reparar els danys ocasionats pel drone que havia topat amb la façana principal de l’hotel causant desperfectes visibles.

Per a la reparació vam utilitzar les nostres habilitats i coneixements en Treballs Verticals i de Difícil Accés a causa de l’alçada i a la dificultat per accedir al lloc. En tot moment vam tenir en compte que era temporada alta i que l’establiment es trobava ple de clients allotjats, pel que vam intentar no causar gaires molèsties als hostes. Així mateix vam ser àgils i ràpids en l’execució amb uns acabats de qualitat.

Trabajos verticales Sitges 1

Novament, el nostre client va quedar molt satisfet amb la nostra professionalitat i confiança prestada en els nostres serveis en treballs verticals i de difícil accés.

Ver otros Servicios