TREBALLS VERTICALS A SABADELL: REPARACIÓ URGENT D’UNS FORJATS

 

Des de SERVERTIK, empresa especialitzada en Serveis Verticals, ens fem càrrec de les situacions urgents amb les quals es poden trobar els propietaris d’edificis i habitatges i intentem donar la millor solució als nostres clients.

Per exemple, en aquesta ocasió, ens van trucar per realitzar la reparació dels quatre forjats dels balcons d’un edifici de Sabadell. Nosaltres entenem que quan un client ens demana que actuem urgentment és perquè hi ha risc de danys si no ho fem. A l’edifici de Sabadell hi havia risc de caiguda de material a la via pública i podia malmetre als vianants.

 

També cal tenir en compte que les reparacions s’han de realitzar en el moment que toca i no deixar passar massa temps, ja que s’eleven els riscos i els costos de les reparacions.
La reparació dels forjats de l’edifici de Sabadell ha consistit a repicar-los i reparar-los totalment amb morter de resina per assegurar un acabat òptim.

 

Per accedir fàcilment al lloc de la reparació era necessari utilitzar els nostres coneixements en tècniques de Treballs Verticals. És una bona manera d’evitar la costosa instal·lació de bastides en què s’hi dedica massa temps i encareixen en cost de la reparació.

Per efectuar aquesta reparació de caràcter urgent vàrem comptar amb la col·laboració de tot l’equip humà especialitzat en treballs verticals i així vàrem garantir la màxima seguretat en el desenvolupament de l’obra i ho vàrem realitzar amb un temps rècord. La finalitat: impedir que els veïns i les persones que poguessin passar prop l’edifici patissin cap mal.

Una vegada més hem rebut les felicitacions del client per la feina realitzada i la rapidesa en l’execució.

Ver otros Servicios