TREBALLS VERTICALS A SABADELL: REPARACIÓ DE LA JUNTA DE DILATACIÓ D’UN EDIFICI

 

Recentment, l’equip de treballadors de SERVERTIK, Treballs Verticals, ens hem desplaçat a la població de Sabadell per reparar la junta de dilatació d’un edifici ubicat a la Gran Via de Sabadell.

Treballs Verticals Sabadell 1

La reparació requeria una empresa especialitzada en treballs verticals a causa del difícil accés que presentava la reparació dels desperfectes.

En aquesta ocasió s’han hagut de reparar totalment les juntes de dilatació de la façana lateral de l’edifici. Tota l’obra l’hem realitzat utilitzant exclusivament tècniques en Treballs Verticals, sense necessitat d’instal·lar-hi bastides.

Treballs Verticals Sabadell 4

Els problemes que presentava la façana havien estat ocasionats per la falta de manteniment i per les humitats que patia l’edifici des de feia temps, fet que ha perjudicat molts dels pisos dels veïns de la comunitat.

Treballs Verticals Sabadell 3

Ha esta una feina molt elaborada i rigorosa. El difícil accés per reparar la junta amb totalitat només podia ser duta a terme utilitzant tècniques de treballs en verticals.

Treballs Verticals Sabadell 2

Hem realitzat l’obra amb la màxima agilitat i rapidesa en l’execució. L’equip de treballadors de SERVETIK han aturat a temps els problemes i tots els veïns de la Comunitat han quedat satisfets amb el resultat.

Ver otros Servicios

Seleccionar Idioma »