Treballs Verticals per reparar una teulada

Castellar del Vallès va ser una de les poblacions afectades pel temporal de vent del dia 9 de desembre a la zona del Vallès. Les conseqüències del temporal van ser nombroses destrosses a boscos, cases, teulades, jardins, etc.

En aquesta ocasió, un veí de Castellar del Vallès es va posar en contacte amb nosaltres perquè necessitava una empresa de treballs verticals que li reparés la teulada malmesa per la ventada.

Ens va sobtar molt veure com la força del vent havia arrencat la meitat de la teulada. Estava clar que s’havia de reparar amb caràcter urgent per evitar possibles infiltracions d’aigua en cas de pluja. L’alçada de la teulada i la dificultat per accedir-hi feia necessària una empresa de treballs verticals.

Des de Servertik, com a empresa experta en treballs verticals, ens en vam fer càrrec immediatament i  vam reparar la teulada malmesa amb rapidesa per tal d’evitar problemes d’infiltracions al client en cas que comences a ploure.

La feina a realitzar ha estat:

  • Retirar les teules malmeses de la teulada.
  • Impermeabilització de la teulada.
  • Instal·lació de les noves teules.

Novament, el client ha quedat content amb el resultat i nosaltres també!

[su_button url=»https://www.servertikverticals.com/serveis-verticals-contacta/» background=»#9db668″ size=»4″ desc=»Preus ajustats»]Demana’ns pressupost[/su_button]

 

Ver otros Servicios

Seleccionar Idioma »