Treballs Verticals a Mataró: reparació d’una teulada

 

Tècniques de treballs verticals per reparar la teulada d’una nau industrial a Mataró.

L’equip de Servertik ens vam desplaçar fins a la població de Mataró per fer la reparació de teulada d’una nau industrial malmesa pel vent que vam patir el passat mes de desembre.

La forta ventada, que va afectar gran part de les comarques de Barcelona, va arrencar la teulada de la nau industrial que estava construïda amb planxa de poliamida. També es va endur el muntatge dels perfils de xapa que mantenen fixe la teulada.

Els treballs verticals ens van permetre accedir a la teulada sense cap dificultat, ràpidament i sense necessitat de muntatge de cap bastida.

A l’interior de la nau industrial hi ha maquinària, productes i materials diversos que corrien el risc de fer-se malbé si no reparàvem de seguida la teulada. Vam entendre la urgència del client i li vam solucionar el problema abans que plogués i tingués problemes d’infiltracions i goteres.

Per realitzar aquests treballs vam seguir els següents passos:

  • Reparació de les goteres existents a la part de teulada que encara quedava de la nau industrial.
  • Muntar la nova teulada amb planxa de poliamida i dels seus perfils de xapa per fer-hi una millor fixació.

Aprofitant que estàvem allà, l’equip de Servertik vam observar que les canals d’aigua estaven en mal estat, hi havia molta brutícia i ben aviat els hi provocaria nous problemes d’humitats i goteres.

Vam alertar de seguida al nostre client i també li vam fer la neteja de les canals de recollida d’aigua.

El client ens van agrair que l’advertíssim i va quedar molt satisfet amb la nostra feina.

Ver otros Servicios