Trabajos verticales de urgencia en Barcelona

TREBALLS VERTICALS D’URGÈNCIA A BARCELONA

 

Hem realitzat una actuació de treballs verticals d’urgència a la façana d’un important edifici de la ciutat de Barcelona que presentava cert risc de despreniments.

Treballs verticals urgents a Barcelona

Els propietaris de l’edifici es van posar en contacte amb nosaltres demanant una actuació urgent perquè havien detectat que alguns elements de la façana podien caure al carrer i malmetre vianants o mobiliari urbà.

El primer que vam fer va ser revisar i detectar totes aquelles parts que presentaven problemes de despreniments. Tot seguit, vam instal·lar els sistemes de cordes específics de treballs de difícil accés per col·locar les xarxes de protecció i així evitar immediatament que cap possible despreniment arribés al carrer. I per últim vam reparar totes les parts malmeses de la façana.

Una vegada més, les tècniques de treballs verticals ens han permès realitzar la reparació de forma ràpida i així poder evitar possibles danys a la via pública. El fet d’evitar la instal·lació de bastides fa que puguem treballar de manera molt ràpida i evitem costos d’hores de treball.

Aquí us deixem algunes imatges:

Trabajos Verticales urgencia Barcelona Trabajos Verticales urgencia Barcelona Trabajos verticales urgentes Barcelona
Trabajos Verticales urgencia Barcelona Trabajos verticales urgencia Barcelona

Ver otros Servicios