Trabajos verticales en Castellar del Vallès

TREBALLS VERTICALS A CASTELLAR DEL VALLÈS

 

Servertik, empresa especialitzada en treballs verticals i de difícil accés, ha col·laborat en l’obertura del centre d’escalada de Castellar del Vallès CanGlomerat.

 

Aquest rocòdrom va obrir les seves portes a Castellar del Vallès com a escola d’escalada on practicar bloc i corda en un entorn agradable, familiar i per cobrir una demanda cada vegada més creixent de la pràctica d’aquest esport.

Treballs verticals Castellar del Vallès

L’espai, ubicat en una antiga nau, requeria una remodelació integral. El nostre equip de tècnics especialitzats hi va col·laborar tant en la part de la teulada com en la millora de l’espai.
Treballs verticals Castellar del Vallès
La teulada es trobava en molt mal estat i presentava desperfectes que s’havien ocasionat al llarg del temps. Hi vam fer una revisió i vam reparar totes les parts deteriorades i també vam fer la corresponent neteja dels canals de recollida d’aigua i un tractament per prevenir futures filtracions d’aigua.
Trabajos Verticales Castellar del Valles
Pel que fa a l’adequació de l’espai, vam col·locar unes finestres que proporcionaven més llum i ventilació a les instal·lacions.
Trabajos Verticales Castellar del Valles
Ens ha agradat molt col·laborar amb aquesta nova entitat que requeria els nostres serveis especialitzats en treballs verticals i de difícil accés.

Ver otros Servicios