Empresa de Trabajos Verticales en Barcelona, Sabadell, Terrassa y toda Catalunya.
Trabajos verticales en Terrassa

REHABILITACIÓ D’UNA FAÇANA A TERRASSA AMB TREBALLS VERTICALS

 

Recentment l’equip de Servertik, empresa especialitzada en treballs verticals, hem dut a terme la rehabilitació de la façana posterior d’un edifici molt antic a la ciutat de Terrassa.

L’edifici presentava problemes d’aïllament tèrmic i acústic i el client ens va encomanar l’estudi tècnic per poder solucionar el problema que tenien. L’equip tècnic de Servertik ens vàrem posar en funcionament per trobar la millor solució al gran problema que presentava aquesta comunitat de veïns de Terrassa.
Vàrem optar per oferir el sistema anomenat S.A.T.E. És un sistema molt eficient i molt innovador.
L’obra es va dur a terme en molt poc temps d’execució fent-nos càrrec de tots els passos per la realització de la mateixa: permís d’obres, projecte d’arquitecte, subministrament de materials i la seva deguda instal·lació, sempre utilitzant sistema de cordes propis de les tècniques de treballs verticals.
Una vegada més, el que més ens satisfà és que el client hagi quedat content amb el treball realitzat.

Aquí us deixem unes imatges.

 

Trabajos verticales TerrassaTreballs Verticals TerrassaTrabajos verticales TerrassaTrabajos verticales Terrassa

Ver otros Servicios

vista panorámica de Manresa

Trabajo Vertical en Manresa

El equipo técnico de SERVERTIK ha ejecutado un nuevo trabajo vertical en Manresa. En este caso se ha procedido a la instalación de tubos PVC

líneas de vida en manresa

Líneas de Vida en Manresa

Nuestro equipo de técnicos Irata ha instalado varias líneas de vida provisionales en Manresa. Los profesionales han procedido al suministro, montaje y posterior desmontaje de