SERVERTIK TREBALLS VERTICALS A LA LÍNIA DE METRO DE BARCELONA

Una empresa de publicitat de nivell internacional, que té com a concepte i visió innovadora la publicitat i promoció de les Petites i Mitjanes empreses (PIME) ens ha seleccionat com a empresa de treballs verticals de Barcelona i Catalunya que ha obtingut  els millors resultats  professionals  en aquest últim any.

Aquest fet, ha estat gràcies a les bones referències i la satisfacció dels nostres clients en la realització dels treballs en tècniques verticals i de treballs de difícil accés realitzats per SERVERTIK.

La proposta que ens han fet és la de col·locar una tanca publicitària de SERVERTIK treballs verticals a la línia de metro de Barcelona. L’objectiu principal és generar, crear i estar al capdavant de les noves tendències del mercat publicitari.

D’aquesta manera SERVERTIK s’endinsa a donar-se a conèixer, més a fons, a la població de Barcelona i rodalies, on cada dia, milions de persones viatgen per les línies de metro i SERVERTIK els hi dóna la informació necessària per si necessiten els nostres serveis.

Els nostres clients queden molt satisfets amb els treballs realitzats, ja que, gràcies a les tècniques de treballs verticals, no utilitzem bastides i tant el temps de treball com el cost de l’obra es redueix considerablement.

Estem molt agraïts per aquesta nova oportunitat de promoció que ens han donat i que ens proporciona una gran felicitat i recompensa per tots els esforços que SERVERTIK Treballs Verticals ha fet en aquest últim any i que continua fent diàriament.

Gràcies a tots els clients que heu confiat en nosaltes.

Treballs Verticals Servertik

Ver otros Servicios