Ràdio Sabadell es «penja» amb Servertik Treballs Verticals

El programa A Bona Hora de Ràdio Sabadell ens va visitar per conèixer i experimentar de prop com es viu el dia a dia en una empresa de Treballs Verticals.

El programa d’actualitat La Bona Hora s’emet cada matí de 8 a 13 h a Ràdio Sabadell i els podeu trobar a la seva web https://www.radiosabadell.fm/La-programacio/A-Bona-Hora i al Facebook del programa https://www.facebook.com/Bonahora

De moment ens han definit com la fusió de la sang freda d’un escalador, l’atreviment d’un espeleòleg i la tenacitat d’un treballador de l’obra. Han revisat tot el que fem des que arribem al matí a l’obra fins que marxem, quina metodologia seguim,quins controls de seguretat seguim per evitar ensurts i en quines condicions treballem (vent, fred, calor o pluja).

Per a comprovar-ho van enviar a la Raquel Garcia, periodista del programa, que tenia com a repte penjar-se amb nosaltres i realitzar feines de Treballs Verticals. Aquesta feina implica no tenir vertigen i deixar de costat totes les pors, confiar en el material i els companys d’equip per llançar-te al vuit. Creieu que ho va aconseguir? No us donarem la resposta, haureu d’escoltar aquest divertit reportatge per descobrir com va anar.

Ràdio Sabadell visita una empresa de treballs verticals

De moment només us avancem que ens ho vam passar molt bé!

A més, si tens dubtes de com és una empresa com la nostra, amb aquest reportatge et quedarà molt més clar.

Play >

Ràdio Sabadell visita una empresa de treballs verticals

Escoltar el tall del programa La Bona Hora on la Raquel Garcia es penja amb l’empresa de Treballs Verticals Servertik

Ver otros Servicios

Seleccionar Idioma »