Neteja de canal de recollida d’aigua

 

Els problemes amb les canals de recollida d’aigua son molt habituals en èpoques de pluges.

Es molt necessari un bon manteniment de les canals de casa teva ja que al llarg dels anys s’hi acumulen fulles i brossa que poden ocasionar problemes d’obstrucció i no permeten que es canalitzi bé l’aigua.
Aquest cop un client de Castellar del Vallès ens ha encomanat la neteja de les canals de recollida d’aigua de casa seva. Feia més de 10 anys que no les netejaven i els hi estava començant a ocasionar problemes d’humitats.
Amb les tècniques de treballs verticals i de difícil accés podem accedir a qualsevol punt de la casa sense dificultats i amb rapidesa. Hem realitzat el treball molt ràpid, de manera eficaç i amb molta seguretat, deixant les canals com a noves. Hem tret fins a 25 kg de fang, fulles i porqueria acumulada durant tots aquests anys. Ara que es preveuen temps de pluges, aquest client no tindrà problemes a casa seva.
Un altre feina feta amb un client satisfet!!

[su_button url=»https://www.servertikverticals.com/serveis-verticals-contacta/» background=»#9db668″ size=»4″ desc=»Preus ajustats»]Demana’ns pressupost[/su_button]

Ver otros Servicios

Seleccionar Idioma »