Empresa de Trabajos Verticales en Barcelona, Sabadell, Terrassa y toda Catalunya.

TREBALLS VERTICALS A SANT CUGAT DEL VALLÈS

En aquesta ocasió hem realitzat la reparació d’una façana d’un edifici de la ciutat de Sant Cugat del Vallès amb técniques de treballs verticals.

Com ja hem esmentat diverses vegades, és molt important el bon manteniment dels edificis per evitar futurs desperfectes. Amb el pas del temps les façanes dels edificis es poden deteriorar i s’han de reparar i/o rehabilitar.

Trabajos Verticales Sant Cugat 2

En aquest cas es tractava de la façana d’un edifici construït amb peces ceràmiques que presentaven risc de caiguda al carrer. Els propietaris de l’edifici es van posar en contacte amb nosaltres de seguida i ens van sol·licitar si podíem realitzar la feina ràpidament, ja que havien detectat perill de despreniment en algunes peces de ceràmica de la façana.

Treballs Verticals Sant Cugat 5 Trabajos Verticales Sant Cugat 3 Treballs Verticals Sant Cugat 4

En primer lloc es va realitzar un informe tècnic de l’estat de la façana i, seguidament, es va procedir a substituir totes aquelles peces ceràmiques amb risc de caiguda per unes peces noves.

Trabajos Verticales Sant Cugat 1

Les tècniques de treballs verticals ens han permès realitzar la reparació de forma molt ràpida i segura.

Ver otros Servicios

Trabajo Vertical para Mercadona Port Badalona

Mercadona Port Badalona

Acabamos de ejecutar un nuevo trabajo vertical para la industria. En este caso, en el Mercadona Port Badalona, en la provincia de Barcelona. Hemos procedido