Empresa de Trabajos Verticales en Barcelona, Sabadell, Terrassa y toda Catalunya.

SERVERTIK TREBALLS VERTICALS A LA LÍNIA DE METRO DE BARCELONA

Una empresa de publicitat de nivell internacional, que té com a concepte i visió innovadora la publicitat i promoció de les Petites i Mitjanes empreses (PIME) ens ha seleccionat com a empresa de treballs verticals de Barcelona i Catalunya que ha obtingut els millors resultats professionals en aquest últim any.

Aquest fet, ha estat gràcies a les bones referències i la satisfacció dels nostres clients en la realització dels treballs en tècniques verticals i de treballs de difícil accés realitzats per SERVERTIK.

La proposta que ens han fet és la de col·locar una tanca publicitària de SERVERTIK treballs verticals a la línia de metro de Barcelona. L’objectiu principal és generar, crear i estar al capdavant de les noves tendències del mercat publicitari.

D’aquesta manera SERVERTIK s’endinsa a donar-se a conèixer, més a fons, a la població de Barcelona i rodalies, on cada dia, milions de persones viatgen per les línies de metro i SERVERTIK els hi dóna la informació necessària per si necessiten els nostres serveis.

Els nostres clients queden molt satisfets amb els treballs realitzats, ja que, gràcies a les tècniques de treballs verticals, no utilitzem bastides i tant el temps de treball com el cost de l’obra es redueix considerablement.

Estem molt agraïts per aquesta nova oportunitat de promoció que ens han donat i que ens proporciona una gran felicitat i recompensa per tots els esforços que SERVERTIK Treballs Verticals ha fet en aquest últim any i que continua fent diàriament.

Gràcies a tots els clients que heu confiat en nosaltes.

Treballs Verticals Servertik

Ver otros Servicios

Trabajo Vertical para Mercadona Port Badalona

Mercadona Port Badalona

Acabamos de ejecutar un nuevo trabajo vertical para la industria. En este caso, en el Mercadona Port Badalona, en la provincia de Barcelona. Hemos procedido