Empresa de Trabajos Verticales en Barcelona, Sabadell, Terrassa y toda Catalunya.

Limpieza de canal de recogida de agua

Los problemas con las canales de recogida de agua son muy habituales en épocas de lluvias.

Es molt necessari un bon manteniment de les canals de casa teva ja que al llarg dels anys s’hi acumulen fulles i brossa que poden ocasionar problemes d’obstrucció i no permeten que es canalitzi bé l’aigua.
Aquest cop un client de Castellar del Vallès ens ha encomanat la neteja de les canals de recollida d’aigua de casa seva. Feia més de 10 anys que no les netejaven i els hi estava començant a ocasionar problemes d’humitats.
Amb les tècniques de treballs verticals i de difícil accés podem accedir a qualsevol punt de la casa sense dificultats i amb rapidesa. Hem realitzat el treball molt ràpid, de manera eficaç i amb molta seguretat, deixant les canals com a noves. Hem tret fins a 25 kg de fang, fulles i porqueria acumulada durant tots aquests anys. Ara que es preveuen temps de pluges, aquest client no tindrà problemes a casa seva.
Un altre feina feta amb un client satisfet!!

[su_button url =”http://www.servertikverticals.com/serveis-verticals-contacta/” background =”#9db668″ tamaño =”4″ desc =”precios ajustados”]Pide presupuesto[/su_button]

Ver otros Servicios

Trabajo Vertical para Mercadona Port Badalona

Mercadona Port Badalona

Acabamos de ejecutar un nuevo trabajo vertical para la industria. En este caso, en el Mercadona Port Badalona, en la provincia de Barcelona. Hemos procedido