Empresa de Trabajos Verticales en Barcelona, Sabadell, Terrassa y toda Catalunya.
Reparación en Sabadell

TREBALLS VERTICALS A SABADELL

 

L’equip de Servertik, empresa especialitzada en treballs verticals i de difícil accés, hem realitzat una feina en una comunitat d’edificis de la població veïna Sabadell.

Trabajos Verticales Sabadell

La feina ha consistit bàsicament a repicar tota la balconada frontal d’uns edificis de grans dimensions. En concret hem elaborat la reparació integral de trenta balcons que estaven en perill de caiguda d’alguns materials que s’havien començat a despendre. Això era summament perillós per als vianants que passaven pel carrer.

Trabajos Verticales Sabadell

Aquesta feina l’hem realitzat emprant exclusivament tècniques en treballs verticals. Era imprescindible fer-ho així a causa del difícil accés que suposava l’obra i també degut al caràcter urgent que requeria la reparació.

Trabajos Verticales Sabadell

Després de repicar tots els balcons per extreure tots els materials en perill de despreniment, hem realitzat la reparació total de cada un d’ells i hem finalitzat pintant-los amb el color adient a la façana.

Treballs Verticals Sabadell

Ha estat una feina molt laboriosa i precisa realitzada per un equip de treballadors especialitzats en treballs verticals i de difícil accés.

Ver otros Servicios

Trabajo Vertical para Mercadona Port Badalona

Mercadona Port Badalona

Acabamos de ejecutar un nuevo trabajo vertical para la industria. En este caso, en el Mercadona Port Badalona, en la provincia de Barcelona. Hemos procedido